Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut Pohjoismaiset mediaoikeudet Lomachenko vs. Campbell -titteliotteluun. Huippuottelu on katsottavissa Viaplay palvelussa yksinoikeudella PPV-otteluna 31. elokuuta.

Vasyl Lomachenko ja Luke Campbell kohtaavat elokuun lopussa Lontoon O2 Arenalla. Ottelussa on tarjolla peräti kolme kevyensarjan mestaruusvyötä. Tämän hetken parhaana nyrkkeilijänä tituleerattu olympiamitalisti Vasyl Lomachenko (13-1, 10 КОs) on voittaessaan askeleen lähempänä neljän tärkeimmän kevyensarjan vyön unifikaatiota. Vastaansa Lomachenko saa niin ikään olympiavoittajan, 31-vuotiaan Luke Campbellin (20-2, 16 KOs). Pelissä ovat Lomachenkon WBA ja WBO -liittojen mestaruusvyöt sekä WBC-liiton mestaruusvyö.

Lomachenko vs. Campbell on katsottavissa Viaplay-palvelussa PPV-otteluna. Ottelun hinta tulee Suomessa olemaan 49,95 €.

– Hienoa saada Viaplaylle tämän hetken maailman paras ammattinyrkkeilijä, kaikki painoluokat huomioiden. Vasyl Lomachenko amatöörina 400 voittoa ja vain 2 tappiota. Hi-Techin saldona on kaksi olympiakultaa, kaksi MM-kultaa ja EM-kultaa. Vastassa Lontoon Olympialaisten kultamitalisti Luke Cambell. Britti lähtee toki altavastaajana otteluun, mutta viime aikoina nyrkkeilymaailmassa on jättiyllätyksiä nähty. Sanonta ”huippu olympiatyylin ottelija, on huippu myös ammattilaisena” pätee näihin herroihin, sanoo Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

Lähde: Tiedote