Annimari Korte kolhi aitaa, mutta oli tyytyväinen juoksuunsa – ”Lupaa hyvää MM-kisoja ajatellen”

© Kuva: Juha Tamminen

Aitajuoksija Annimari Korte pinkoi viidenneksi Valko-Venäjän Minskissä Eurooppa-USA -ottelun 100 metrin aidoissa ajalla 12,98.

– Törmäsin ensimmäiseen tai toiseen aitaan ja siksi rytmi oli sekaisin 3-4 aitaväliä. Loppuun sain sen korjattua. Ilman kolhuja aika olisi ollut 12,8-alkuinen, Korte sanoi.

Juoksun voitti Yhdysvaltain Sharika Nelvis ajalla 12,80. Kortteelle juoksu jätti hyvän tunteen Dohan MM-kisoja ajatellen.

– Olen tyytyväinen, että pystyin alle 13 sekunnin aikaan vaikka kolhin aitaa. Se lupaa hyvää MM-kisoja ajatellen. Tätä voisi verrata MM-kisojen alkuerään, Korte sanoi.

Puolan Karolina Koleczek oli toinen ajalla 12,86 ja Valko-Venäjän Elvira Herman kolmas ajalla 12,92. Kortteen mukaan eurooppalaisjuoksijat valmistautuivat kisaan hyvässä yhteishengessä.

– Meillä on joukkueessa hyvä henki. Luminosa Bogliolon kanssa tehtiin yhdessä lähtötreenejäkin. Oli hienoa päästä juoksemaan tällaiseen kilpailuun, Korte hehkutti.

Korte on viime ajat keskittynyt MM-kisoihin valmistavaan harjoitteluun, jota hän matkustaa Minskistä jatkamaan leirille Turkin Belekiin.

Lähde: Urheiluliitto