Mestaruusliigan näytettävien otteluiden määrä kasvaa Ruudussa – luvassa vajaat 400 peliä

© Kuva: CEV

Lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 kaikki ottelut ovat nähtävissä Ruutu-palvelun kautta. Jo aiemmin ilmoitettujen noin 150 selostetun ottelun lisäksi tarjolla on myös loput ottelut yhden kameran ns. fanikameratuotantoina.

Lentopalloliitto, tekniikan toimittaja sekä Ruutu ovat sopineet yhdessä, että signaali tallennetaan kaikista liigaotteluista ja pelit esitetään Ruudun jo valittujen ns. TV-pelien lisäksi ns. fanikameratuotantoina.

– Loistavaa, että pystymme nostamaan Mestaruusliigan näytettävien otteluiden määrää tämän yhteistyön kautta. Fanikamera-konseption avulla saadaan lähetysten määrä yli kaksinkertaistettua ja lentisfanit pystyvät nyt seuraamaan kaikki suosikkijoukkueensa matsit myös vieraskentillä, sanoo Nelonen Median urheilun vastaava tuottaja Markus Wennäkoski.

Runkosarjssa pelataan miehissä 180 ja naisissa 135 ottelua. Näiden lisäksi nähdään kaikki pudotuspelit, noin 60 ottelua. Yhteensä luvassa on siis noin 375-380 Mestaruusliigakamppailua Ruudun kautta. Mestaruusliigan lähetykset on katsottavissa Ruutu+ -tilauksella, jota uusi asiakas voi kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.