Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Seinäjoella löi viime kevään mitalistien kohtaamisessa pronssijoukkue SPV hopearyhmä TPS:n 11-9. Oulussa OLS kaatoi LASB:n 6-2.

SPV karkasi parhaimmillaan kolmannen erän alussa jo 10–6-johtoon, mutta TPS kiri Mikko Hautaniemen, Joonas Koskisen ja Eero Jalon onnistumisilla vielä maalin päähän. Melkein suoraan aloituksesta Henri Myllymäki kuitenkin pommitti isännille yhdennentoista maalin ja loppunumerot. SPV:n Sami Koski oli viidellä maalisyötöllään illan pelintekijä numero yksi. Jobinpostia seinäjokisille toi maajoukkuemaalivahti Eero Kososen ottelun päättyminen loukkaantumiseen jo avauserässä, kun vastustajan jalka osui häntä päähän..

Oulussa karkasi OLS lahtelaisilta vierailtaan jo ensimmäisessä erässä, jonka se vei 3-1. Isäntien tehomiehet löytyivät tänään maaleista neljä tehtailleesta kakkoskentästä, jossa Tuukka Haudanlampi merkkautti 2+1, Petri Niemelä 1+2 ja Valte Karvonen 1+1.

Lähde: Salibandyliitto