AL: Suomalaisvalmentaja lähetti alaikäisille tytöille vihjailevia tekstiviestejä, kosketteli ja tunki samaan pukuhuoneeseen – Miehen urheiluseura on paljastunut

© Kuva: Getty Images
Kovakuntoiset Ilves ja Lukko kohtaavat! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Tampereen Kooveessa valmentanut taitoluisteluvalmentaja on paljastunut lajissa ahdistelusta epäillyksi valmentajaksi, kertoo Aamulehti.

Aamulehden mukaan valmentaja on Kooveessa ollessaan ollut alaikäisiin urheilijoihin nähden vahvassa auktoriteettiasemassa ja käyttänyt sitä hyväksi. Valmentaja muun muassa lähetti seksuaalisesti latautuneita tekstiviestejä ja kosketteli luistelijaa seksuaalisesti. Valmentaja myös tunki samaan pukuhuoneeseen tyttöluistelijoiden kanssa.

Tämän lisäksi yksi haastateltava kertoo valmentajan käyneen häneen väkivaltaisesti käsiksi, kun hän oli noin 15-vuotias. Sama haastateltava kertoo valmentajan yrittäneen taivutella hänet seksiin, kun hän oli 19-vuotias.

Häirintätapaus on edennyt jo vuosi sitten Suomen urheilun eettisen keskuksen (Suek) käsittelyyn, jossa se on ollut Aamulehden mukaan jossain määrin pysähdyksissä.

Kovakuntoiset Ilves ja Lukko kohtaavat! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!