Salibandyliitto päivitti yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-ohjelman tuleville vuosille

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Salibandyliiton edellinen yhdenvertaisuussuunnitelma oli laadittu vuosiksi 2016–2019. Nyt valmistui yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoraportti ja -ohjelma vuosiksi 2020–2023.
Salibandyn vision ytimessä on tarjota jokaiselle kiinnostavia ja mielekkäitä tapoja kilpailla, harrastaa ja olla mukana salibandy-yhteisössä. Yhdenvertaisen ja tasa-arvoisen toimintakulttuurin avulla laji pysyy avoimena kaikille ja kynnystä astua lajiyhteisöön on mahdollista madaltaa.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat luonteva osa toimintaamme. Edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä omassa toiminnassamme että yhteistyössä seurojen, muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa toteutettavilla hankkeilla ja toiminnalla.
Olemme valinneet yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisen tärkeäksi kehityskohteeksi. Työstimmekin järjestöjen eturintamassa alkuvuodesta 2016 ensimmäisen yhdenvertaisuusohjelmamme vuosiksi 2016-2019. Tällä kuluneella kaudella olemme panostaneet yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon konkretisoimiseen vuosittaisissa suunnitelmissa siten, että suunnittelutyö ja toimenpiteiden toteuttaminen on kytketty tiiviiksi osaksi Salibandyliiton johtamisjärjestelmää.

Olemme asettaneet yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyölle vuodesta 2016 alkaen konkreettisia tavoitteita sekä laatineet sille oman tuloskortin ja seuranneet tavoitteiden toteutumista johtamisjärjestelmämme mukaisesti.

Tavoitteemme on liittää yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen jatkossa entistä saumattomammaksi osaksi toimintakäytäntöjämme ja toimintakulttuuriamme. Olemmekin päivittäneet syksyllä 2019 yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-ohjelmamme vuosiksi 2020-2023, ja toimimme jatkossa siinä määriteltyjen painopisteiden ja suuntaviivojen mukaisesti.
Salibandyliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-ohjelman 2020–2023 projektin johdosta ja toteutuksesta vastasi Saara Isosomppi.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!