Tuttu nimi jatkaa SUL:n pääyhteistyökumppanina ja GP-sarjan nimikkokumppanina – ”Olemme erittäin tyytyväisiä”

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Broman Group -konserniin kuuluva Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina vuoden 2020 kattavalla sopimuksella, joka allekirjoitettiin torstaina Helsingissä.

Motonet on yleisurheilumaajoukkueiden pääkumppani, yleisurheilun kotimaisen televisioidun kilpailusarjan Motonet GP:n nimikkokumppani, tänä syksynä perustetun Supertalentti-ryhmän kumppani ja Ruotsi-ottelun yhteistyökumppani.

– Motonet on tukenut suomalaista yleisurheilua jo useita vuosia. Tällä uudella sopimuksella haluamme jatkaa tukeamme sekä huippuyleisurheilutapahtumiin että myös suoraan urheilijoille. Yleisurheilu on suomalaisia kiinnostavana urheilumuotona Motonetille sopiva ympäristö saada yritykselle haluttua näkyvyyttä ja positiivista huomioarvoa, Broman Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Broman toteaa tehdystä yhteistyösopimuksesta.

Motonet GP on Ylen televisioima yleisurheilun kotimainen kilpailusarja, joka kilpaillaan kolmatta kertaa kesällä 2020. Kilpailut ovat kesä-heinäkuussa Joensuussa, Espoossa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Viime kesänä Motonet GP:n lähetykset keräsivät Ylen kanaville parhaimmillaan liki 700 000 katsojaa ja olivat kotimaisen yleisurheilukauden kivijalka.

Motonet näkyy vuoden 2020 aikana GP-sarjan ohella vahvasti myös muissa yleisurheilun tärkeimmissä kotimaisissa tv-kilpailuissa kuten syyskuun alussa Tampereen Ruotsi-ottelussa ja elokuussa Turun Kalevan kisoissa.

Kuluneesta kaudesta lähtien Motonet on näkynyt myös yleisurheilumaajoukkueiden asussa. Tulevalla kaudella Motonet näkyy Suomen joukkueen asusteissa muiden muassa MM-halleissa Kiinassa Nanjingissa ja EM-kilpailuissa Pariisissa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Motonetin ja yleisurheilun yhteistyö jatkuu 2020. Motonet on ollut vahvasti tukemassa yleisurheilun uuden, nuoren kaartin nousua, joka leimasi viime kesää. Motonet GP -sarjassa on yhteistyössä Ylen kanssa pyritty nykyisten huippunimien ohella tuomaan esille lajin nuoria, nousevia nimiä, sanoo Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!