Salibandyliigassa nähtiin tänään kauden neljäs nollapeli, kun TPS:n Olli Kuisma piti verkkonsa puhtaana Palloseuran kaataessa kotonaan OLS:n 6-0.

TPS rakensi tänään kahdessa erässä turvallisen neljän maalin johdon, jota OLS sai päätösjaksolla yrittää kuroa kiinni niin kahden minuutin ja viiden minuutin ylivoimapeleillä kuin rangaistuslaukauksellakin. Tulokseksi jäi kuitenkin vain Lauri Stenforsin alivoimalla tyhjiin sipaisema TPS:n viides maali. Illan kolme pistettä nostivat TPS:n neljänneksi vain kahden pisteen päähän toisena olevasta EräViikingeistä.

Vantaalla Oilers löi nousija Tiikerit lopulta 6-1 ottelussa, joka vielä päätöserän kuudennella minuutilla kulki tasatilanteessa 1-1. Sitten Antti Suomela kuitenkin laukoi Öljymiehet ylivoimalla johtoon, ja viimeisellä kympillä kotijoukkueen verkko heilahti vielä neljästi. Puolustaja Matias Veikkola oli kolmella maalisyötöllään Oilersin illan pistehai.

Tappion koki myös toinen nousija ÅIF, joka taipui kotonaan Sipoossa SPV:lle 7-10. Viidentoista minuutin pelin jälkeen tappiolla 1-4 ollut ÅIF nousi kolmannessa erässä jo tasatilanteeseen 7-7 Patrik Korpiniemen illan kolmannella osumalla. Pahaan paikkaan otettu jäähy kuitenkin kostautui, kun Jari Hankkio laukoi Peliveljet ylivoimalla johtoon ja Sami Koski sekä Juuso Keskinen vielä komistelivat lukemia ennen loppusummeria.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat LASB–OLS Lahdessa ja Welhot–SPV Kuopiossa.

Lähde: Salibandyliiton tiedote