Maailmancup päättyi Holmenkollenilla – Suomen päävalmentaja vihjaa suurista muutoksista: ”Olemme valmiita uusimaan valmennusta kovalla kädellä”

© Kuva: Getty Images

Yhdistetyn maailmancup päättyi viikkoa ennen kalenteroitua Norjan Holmenkollenilla. Saksan Schonachista perutulle kisaviikonlopulle ei löytynyt paikkaajaa, ja cupkausi päättyi tänään.

Ilkka Herola kipusi palkintopallille kauden viimeisessä osakilpailussa ollen kolmas. Palkintopallisija oli haarukassa erinomaisen mäkiosuuden jälkeen, kun Herola oli viidentenä 133,5 metrin hypyllään.

Päävalmentaja Petter Kukkonen nosti tehdyt ja tulevat muutokset kauden päällimmäisiksi ajatuksiksi.

”Oman joukkueen sisällä hyvin hankala kausi. Yksi urheilija on menestynyt tosi hyvin, muilla on ollut vaikeuksia. Nyt on kuitenkin reagoitu siihen, ja olemme valmiita uusimaan mäkihyppyvalmennusta kovalla kädellä”, sanoi Kukkonen.

Ilkka Herolaa päävalmentaja kehui suunnan muutoksessa kauden puolivälin jälkeen.

”Kauden lopuksi Ilkka oli varmasti parhaassa kunnossa, mitä ikinä. Erityisesti hyppäämisessä Seefeldin jälkeen, hyppäämisen taso oli hyvin lähellä sitä, mitä syksyllä nähtiin. Oli hienoa nähdä, että hän pystyi hyvät harjoitushypyt siirtämään kilpailukauden loppuun”, pohti Kukkonen.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.