”Jotain valoa tunnelin päässä” – mestaripyöräilijä iloitsi selkeästä päätöksestä, myös Tour de France ajetaan

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen pyöräilyliitto UCI otti rohkean askeleen keskiviikkona ja naulasi kiinni tällä hetkellä täysin keskeytyksissä olevan ammattipyöräilykauden jatkumisen. Päätöksen mukaan kilpailut jatkuvat jo heinäkuun alussa. Samalla myös klassikko Tour de Francen uusi ajankohta vahvistettiin.

UCI kävi keskiviikkona laajan videokokouksen ja sen jälkeen ilmoitettiin selkeästi päivämääristä jatkolle. UCI:n verkkosivujen mukaan kansainvälinen kilpailukalenteri pidetään tyhjänä kesäkuun loppuun saakka, missä on kuukausi jatkoa aiemmalle.

UCI WorldTour -tapahtumia ei kuitenkaan järjestetä ennen elokuun alkua. Samalla vahvistettiin keskikesältä siirtyneen Tour de Francen ajankohdaksi 29.8. – 20.9. MM-kisat ajetaan välittömästi Tourin jälkeen ja sen jälkeen ohjelmassa seuraavat Giro d’Italia ja Vuelta de Espana.

Selkeä päätös herätti innostusta pyöräilijöiden keskuudessa, kuten huippukuski Chris Froomen twiitistä voi päätellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.