Listaykkönen Novak Djokovic järjestämässä – kovan tason tennisturnaus jo kesäkuussa?

© Kuva: Getty Images

Tenniksen ATP-listan ykkönen Novak Djokovic on ilmoittanut suunnittelevansa paluuta kilpatenniksen pariin jo kesäkuussa ja olevansa järjestämässä Balkanilla pelattavaa turnausta. Turnauksen ensimmäiset ottelut on määrä pelata jo 13. kesäkuuta.

Nimellä Adria Tour pelattava hyväntekeväisyysturnaus kerää mukaan kahdeksan pelaajaa ja mukana on näillä näkymin myös maailmanlistan kolmonen Dominick Thiem. Turnaus pelataan neljällä paikkakunnalla neljänä perättäisenä viikonloppuna siten, että kaikki pelaajat kohtaavat kertaalleen toisensa.

Tarkemmat tiedot otteluista ja osallistujista julkaistaan myöhemmin, mutta perjantaina 33 vuotta täyttäneen Djokovicin mukaan on suunnitteilla myös yleisön saaminen mukaan otteluihin ainakin rajoitetusti. Turnaus alkaa Belgradista kolmen viikon kuluttua.

Novak Djokovicin säätiön virallisesti järjestämän turnauksen tuotot ohjataan kaikki hyväntekeväisyyteen.