Australian rugbyliigan NRL:n South Sydney Rabbitohsin tähtipelaaja Cody Walker on joutunut ikävään tilanteeseen. Walker on kertonut poliisille, että häneltä on yritetty kiristää 20 000 dollaria tappelutilanteesta otetulla videolla.

Mikäli Walker ei maksa summaa, video toimitetaan median käyttöön, kiristäjä uhkasi. Videolla tiettäväsi näkyy, kuinka Walker on mukana tappelutilanteessa ja potkaisee seisaallaan olevaa miestä rintaan.

Australialaisen Channel 9:n reportteri julkisti asian varhain sunnuntaina ja myöhemmin Walkerin seura tiedotti asiasta erikseen.

– South Sydney Robbitohs on tietoinen tapauksessa, jossa pelaaja Cody Walker on ollut mukana ja joka tapahtui pohjoisessa New South Walesissa lokakuussa 2019. Walker ei ole missään vaiheessa ollut poliisitutkinnan kohteena tähän tapaukseen liittyen, seuran tiedote painotti.

Kiristäjää ei tietojen mukaan ole ainakaan toistaiseksi tunnistettu tai tavoitettu.

Danny Weidler

@Danny_Weidler
EXCLUSIVE: South Sydney star Cody Walker has told police today he is being blackmailed. He has been asked for $20k or a video of him kicking a standing man in a fight will be released to the media.Souths advised him to speak to police and the Integrity Unit. @9NewsAUS @NRLonNine