Kanadalainen tennistähti Eugenie Bouchard ehti jo koronarajoitusten alkuvaiheissa valitella sosiaalisessa mediassa sitä, kuinka vaikeaa rajoitusten keskellä on yrittää löytää suhdetta. Bouchard kertoi yksinäisyydestään monikäänteisesti, mutta ihan mikä tahansa ei kuitenkaan kelvannut.

Kyse ei nimittäin ollut siitä, etteikö Bouchardille olisi sulho- tai ainakin seuralaistarjokkaita ollut, tunnetuimpana varmasti rugbyn legenda Robbie Farah. Farah oli helmikuussa seuraamassa Super Bowlia ja yritti hyvin avoimesti kosiskella Bouchardia Twitterinkin kautta. Mitään vastakaikua ei kuitenkaan tullut.

– En edes jaksa kunnolla muistaa koko asiaa, mutta tulin vihaiseksi. Olin Miamissa ja vihainen, muutaman kaverin kanssa mietimme sitten, että olisi hauska lähettää hänelle [Bouchardille] viesti, Farah kertoi Foxsportsille.

– Seuraavana päivänä se oli sitten kaikkialla mediassa. Monet ihmiset olivat tukemassa minua, mutta monen mielestä olin töykeä ja jotain sen suuntaista.

Bouchard ei reagoinut viestittelyyn mitenkään, eikä Farahin mukaan asiaa ei olisi kannattanut muidenkaan ottaa kovin tosissaan.

– Minulle se oli vitsi. Ellet ymmärrä vitsiä, niin mikä tässä maailmassa sitten on vakavaa.

Sittemmin Bouchard on löytänyt seuraa, tosin hänen kanssaan deitille pääsystä joutuu pulittamaan viisinumeroisen summan. Farah ei tiettävästi ollut valmis avaamaan lompakkoaan.

Genie Bouchard

@geniebouchard
not complaining, but i feel like quarantine would be a lot more fun with a boyfriend