Arnold Schwarzenegger sai tarpeekseen! Vuosikymmeniä ”kehonrakennuksen mekassa” käynyt legenda kääntyi ovella pois – Vaatimukset ovat hyvin selkeät

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Arnold Schwarzenegger on todella tarkka mies, jos kysessä on koronavirukselta suojautuminen. Hän käyttää aina kasvomaskia poistuessaan kotoaan ja vaatii sitä myös muilta.

Schwarzenegger lähti käymään ensimmäistä kertaa kotinsa ulkopuolella harjoittelemaan legendaariselle Gold’s Gymille, jossa hän treenasi myös menestysvuotensa. Jo vuonna 1965 perustettua kuntosalia pidetään ”kehonrakennuksen Mekkana”.

72-vuotias päätyi kuitenkin käymään vain salin aulassa ja lähtemään pois. Schwarzeneggerin mielestä salin hygieniasta ei pidetä tarpeeksi huolta. Ihmisiä ei nimittäin velvoiteta käyttämään maskeja kuntoillessa. Maskipakko koskee vain sisääntuloa ja yleisiä tiloja, ei itse kuntoilutiloja.

700 kuntosalin ketjuksi levinnyt Gold’s Gymin on kerrottu olevan pahoissa talousvaikeuksissa. Selviytyäkseen ketju on hakenut yrityssaneeraukseen saadakseen suojan velkojilta.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!