”Emme edes tiedä missä saari on” – ruotsalainen UFC-tähti ensimmäisiä ottelijoita ”Fight Islandilla”

© Kuva: Getty Images

UFC-pomo Dana Whiten jo pari kuukautta sitten väläyttämä ajatus ”Fight Islandista” eli suljetusta saaresta, jossa UFC-otteluita käydään koronatilanteen aikana, on lähellä todellisuutta. Ensimmäiset ottelut saarella on määrä käydä jo heinäkuussa, mutta mysteeri kuvion yllä leijuu edelleen vahvana.

Yksi heinäkuulle ottelun saarelle kalenteriinsa merkinneistä on ruotsalainen Jack Hermansson. 31-vuotias ”The Joker” ottelee 18. heinäkuuta ja vastustajakin on tiedossa: 28-vuotias amerikkalainen Kelvin Gastelum, joka viime vuonna oli mestaruusottelussakin mukana. Mutta missä – sitä ei tiedä Hermanssonkaan.

– Emme ole saaneet ylipäänsä mitään tietoa [siitä missä saari sijaitsee], joten hiukan tämä jännittää, Hermansson sanoi SVT Sportille.

– En tiedä mitään, siitä on oltu todella hiljaa. Olen kuullut erilaisia arvailuja, jotkut uskovat, että saari on Karibialla ja toiset, että se on Euroopassa.

Keskiraskaassa sarjassa rankingissa kuudentena oleva The Joker on korkeimmalle rankattu ruotsalainen kaikki sarjat mukaan lukien. Hän ei liikoja nyt vaivaa päätään siitä minne tie vie, vaan keskittyy edessä olevaan otteluun.

– En tiedä miten prosessi menee saarella, paljonko testejä ja tarkastuksia pitää käydä läpi, mutta en usko niiden minua häiritsevän. MMA-otteluun lähteminen on aina äärimmäinen tilanne, joten keskityn vain otteluun.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!