”Oon ihan hullun kovassa kunnossa” – Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään heinäkuussa

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC-tapahtumat siirtyvät ainakin osin heinäkuussa salaperäiselle ”Fight Islandille” ja tositoimissa nähdään myös suomalaisväriä, kun Makwan Amirkhani on tulessa 11. heinäkuuta.

Amirkhani oli itse aloitteellinen ottelun järjestämisessä. Taustasyy oli yksinkertainen – mies tuntee olevansa parhaassa mahdollisessa iskussa.

– Oon ihan hullun kovassa kunnossa. Oon keskittynyt 100-prosenttisesti vaan treenaamaan. Treeni on maistunut hyvälle ja se on kulkenut hienosti. Koko ajan tuntuu, että tulee kehitystä. Nyt pitää päästä näyttämään kaikille. Nyt pitää saada äksöniä, julistaa Amirkhani Betsafen blogissa.

Yhteydenotto ottelijalta UFC:n suuntaan ei ole ihan tavallinen marssijärjestys. Tosin ei Amirkhanin mukaan ihan poikkeuksellistakaan etenkin, kun hän toimii itse omana managerinaan.

– No on ja ei. Mä oon ollut mukana jo kauan ja tunnen noi tyypit tosi hyvin. Ei mulle ole ongelmaa laittaa sinne mailia, että haluan kehään. Monilla on managerit, mutta mä oon hoitanut näitä jo kolme vuotta itse.

Vastustaja on vielä tässä vaiheessa hämärän peitossa, mutta sillä ei ole edes suurta merkitystä.

– Ihan sama – se putoo! Tulkoon vaikka tiilimuuri niin meen läpi. Ihan sama – oikeesti!


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!