Ensi viikonlopun pääottelu sinetöity – Jorge Masvidal Kamaru Usmania vastaan UFC 251:ssä

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC-järjestö toimi viikonloppuna todella vahvaa tahtia. Ensi viikonlopun UFC 251:n pääottelun toisen osapuolen Gilbert Burnsin jouduttua vetäytymään positiivisen koronatestin takia kamppailu saatiin kuitenkin pikatahtia sovittua uudelleen.

Kamaru Usman saa nyt illan pääottelussa vastaansa Jorge Masvidalin. Asialle saatiin vahvistus sunnuntai-iltana. Masvidalilla on edessä vielä koronatesti ja sen jälkeen matkaa jatkuu kohti Abu Dhabia ja Yas-saaren ”Fight Islandia”.

Ratkaisun myötä UFC:n ja Masvidalin kiistat ottelupalkkioista on ilmeisesti ainakin toistaiseksi lakaistu maton alle ja Masvidal pääsee nyt odotettuun mestaruuskamppailuun Usmania vastaan.

Usmanilla (16-1) tittelin puolustaminen on nyt toinen ja Masvidal (35-13) puolestaan nousi tittelin tavoittelijaksi erinomaisen vuotensa 2019 myötä.