14 vuotta vanha ennätys rikkoutui! Suomalainen keihäänheittäjä hienoon kiskaisuun – ”Olen tyytyväinen”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen voitti Lahdessa Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuissa 19-vuotiaiden naisten keihäänheiton ensimmäisen kierroksen tuloksella 55,54. Se on myös Koululiikuntaliiton ennätys. Edellinen ennätys oli Oona Sormusen 14 vuotta sitten heittämä 53,29.

Toiseksi sijoittui Tampereen Pyrinnön Siiri Elomaa tuloksella 52,37. Kolmanneksi paras oli kauden ensimmäisen kilpailunsa heittänyt, viimevuotisten Kalevan kisojen nelonen, Helsingin IFK:n Vivian Suominen tuloksella 45,85.

– Olen tyytyväinen siihen, että ylitin viime kauden parhaan tulokseni (54,78). Tänään pari heittoa onnistui hyvin, mutta välillä käsi varasti, lantio kääntyi liian aikaisin tai tukijalka ei pitänyt, Valtanen kertoi.

Valtanen voitti kaksi viikkoa sitten naisten keihäänheiton Ruotsi-maaottelussa ennätyksellään 57,91. Tällä tuloksella hän sijoittuu 19-vuotiaiden maailmantilastossa kolmanneksi.

– Olisin halunnut parantaa tänään ennätystä, kun heittosuuntakin valittiin sopivasti myötätuuleen, Valtanen sanoi.

Parturi-kampaajaksi Winnovassa opiskeleva Valtanen saavutti tällä kaudella pesäpalloilussa Rauman Feran joukkueessa B-tyttöjen (alle 20-v.) SM-hopean.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!