”Joku roteva mies olisi vain nauranut” – tennispomolta ymmärrystä US Openista suljetulle Novak Djokovicille

© Kuva: Getty Images

Tenniksen tähtipelaaja Novak Djokovicin US Open päättyi nolosti. Turnauksen ylivoimainen ennakkosuosikki turhautui omaan pelaamiseensa ja löi pallon harmissaan seinään – tai niin oli tarkoitus, mutta pallo osui toimitsijaan, joka lyyhistyi kentän pintaan.

Seurauksena oli Djokovicin hylkääminen ja turnaus päättyi siihen. Kansainvälisen tennisliiton ITF:n varapuheenjohtaja René Stammbach on pahoillaan Djokovicin puolesta, vaikka toteaakin sääntöjen olevan tällaisissa tapauksissa selkeät.

– Kyse oli yksinkertaisesti uskomattoman huonosta tuurista. Uskon että kaikki ovat samaa mieltä siitä, ettei kyseessä ollut mitään tarkoituksellista. Toki kyseessä oli selkeä sääntörike. Sulkeminen turnauksesta oli oikea ratkaisu, mutta toki todella rankka hänelle. Moraalisesti ajatellen hän ei ansainnut sitä, Stammbach sanoi Blickille.

Stammbach jopa vihjasi siihen suuntaan, että pallon ”kohteeksi” joutunut toimitsija olisi saattanut toimia toisinkin.

– Sääntö on täysin selvä. Joku putosi maahan loukkaantuneena. Djokovicilla oli vain huono tuuri.

– Jos siinä olisi seissyt joku roteva mies, hän olisi ehkä vain nauranut ja vilkuttanut yleisölle. Hän osui nyt henkilöön, joka ei pystynyt suhtautumaan asiaan niin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.