Discovery Finlandin suoratoistopalvelu Dplay laajentaa urheilutarjontaansa runsaasti. Mukaan tulevat esimerkiksi Formula 1 -kisat, jalkapallon Mestarien liiga sekä jääkiekon MM-kisat ja Liiga.

Aiemmin Dplaysta on tullut olympiakisoja, snookeria, tennistä, pyöräilyä ja pohjoismaista jalkapalloa.

Tarjonnan laajentaminen mahdollistuu, kun Dplayhin on lisätty C Moren ja Telian sisältöjä. Discovery Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper kertoo, että Dplayn tarkoitus on ollut urheilun ”hubi”.

– Tavoitteenamme on kasvattaa Dplaysta paikka, josta kuluttaja löytää kiinnostavan sisällön yhdestä osoitteesta helposti. Mielestämme tälle on suuri tarve, sillä eri suoratoistopalveluiden tarjoama (tarjonta) on tällä hetkellä hyvin pirstaloitunutta. Etenkin urheilun ystäviä riepotellaan palvelusta toiseen. Me olemme nyt keränneet Dplayhin mahdollisimman paljon urheiluoikeuksia ja sitä myötä myös eri lajeja saman katon alle, Hooper sanoo yhtiön tiedotteessa.

Dplay tarjoaa erilaisia pakettivaihtoehtoja. Kuukausihinnat vaihtelevat 6,99 eurosta 49 euroon.

Suuret urheiluvetonaulat kuten jääkiekon NHL ja Englannin Valioliiga ovat puolestaan Viasatin ohjelmistoa. Lisäksi veronmaksajaomisteisella Ylellä on urheilutarjontaa.

Lähde: Tiedote