Masters pelataan tulevana viikonloppuna ja pelaajat ottivat tuntumaa kenttään jo aiemmin viikolla. Jon Rahm teki harjoituskierroksella ehkäpä yhden kaikkien aikojen hole-in-onen.

Mastersin perinteisiin kuuluu se, että harjoituskierroksella yritetään ainakin kerran löydä pallo viheriölle siten, että se pomppii veden pinnan päällä. Niistä lyönneistä on harvemmin nähty hole-in-onea, mutta tällä kertaa Rahm onnistui.

Rahm löi 16 reiällä pallon pomppien veden yli, jonka jälkeen se vieri viheriöllä pitkän matkan ennen kuin löysi tiensä reikään. Rahmin kannalta teko oli entistä merkittävämpi, sillä se sattui hänen syntymäpäivänään. Rahm täytti tiistaina 26 vuotta.

Legendaarisella Augustan kentällä pelattava Master käynnistyy torstaina.

The Masters

@TheMasters
His second in two days, Jon Rahm skips his way to a hole-in-one at No. 16 - on his birthday, no less. #themasters

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.