Venäläislegendalta suoraa puhetta Tuomas Sammelvuon touhusta EM-pettymyksen jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Venäläinen lentopallolegenda Vadim Khamuttskikh on kommentoinut maan tippumista lentopallon EM-kisojen puolivälierissä.

Puola nujersi Tuomas Sammelvuon suojatit erin 3-0. Khamuttskikh ei säästellyt sanojaan puhuessaan aiemmin kesällä olympiahopeaa napanneesta joukkueesta.

– Arvioin esityksemme EM-kisoissa epäonnistuneeksi. Huonoa tuuria kaavion kanssa? Miksi? Kaavion suhteen voi olla onnea tai ei. Se on toissijainen kysymys. Valmennus päätti, kenet laittaa kentälle ja kenet ei. Tämä on tulos. Puolalaiset taas pelasivat melkein kokonaan ykkösjoukkueellaan, joka oli mukana myös olympialaisissa.

– EM-kisojen arvosta olympialaisten jälkeen? En halua puhua tästä aiheesta. Minä ja monet muut teimme samaa kymmenen vuotta. Kaikki meni hyvin. On selvää, että ajoittain olet väsynyt. Mutta mitä varten sitten ovat valmennus ja lääkärit? latasi mies Championatille.