Judd Trump marssi lopulta varsin vakuuttavasti snookerin MM-kisojen välieriin. Hän voitti Stuart Binghamin erin 13–8.

Trump veti myös huumorivaihteelle ottelun aikana. 15. erän lopussa nähtiin nimittäin tilanne, jossa Trump oli pelannut itsensä snookertilanteeseen pinkin pallon taakse, kun kohdepallona oli ruskea.

Trump päätti hassutella. Hän alkoi puhua tuomari Ben Williamsille ja näytti hänelle jotakin katsomosta. Tuomari kääntyi ja Trump reagoi salamannopeasti: Hän siirsi kepillään pinkin pallon pois tieltä ja löi ruskeaa.

Yleisö repesi heti nauramaan. Trump tunnusti luonnollisesti selvän virheensä, ja erä päättyi samalla hänen selvään voittoonsa.

– Mahtavaa. Ben Williams meni tähän täysin, eikö niin. Katso muualle, niin siirrän pinkkiä, kommentoi Eurosportin David Hendon.

Trump kohtaa välierissä Mark Williamsin.