Ilta-Sanomat kertoo, että Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön silloinen johtaja Mika Lehtimäki ällistyi vuonna 2018 saamastaan viestistä. Hänelle silloin tuntematon Kimmo Kaarlejärvi ilmoitti halukkuutensa tukea suomalaista mäkihyppyä merkittävällä panostuksella. Nyt tuohon on tulossa muutos.

Kaarlejärvi tunnetaan Modeo-brändistä. Hän päätti neljä vuotta sitten alkaa sponsoroida mäkimaajoukkuetta 200 000 eurolla vuodessa. Summa on merkittävä Suomen mittakaavassa.

Nyt pakka on menossa sekaisin, kertoo Ilta-Sanomat. Kaarlejärvi on nimittäin myymässä yritystään. Se tarkoittaa, että Modeon ja mäkimaajoukkueen yhteistyö on päättymässä.

– Kimmo kertoi asiasta hyvässä hengessä jo alkuvuodesta ja jätti auki jopa takaportin paluusta uuden yritystoiminnan merkeissä, kertoo Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi Ilta-Sanomille.

Tästä Ilta-Sanomien juttu, jossa enemmän aiheesta.