Aitajuoksija Annimari Korte kertoi tiistaina enemmän häntä vaivanneesta jalkavammasta. Nainen paljasti, että magneettikuvista paljastui ”istuinkyhmyssä olevaa turvotusta eli todennäköisesti rasitusmurtuman esiaste”. Korte on nyt kirjoittanut yön nukuttuaan lisää tilanteestaan.

– Urheilu on joskus julmaa kun koko vuoden tekee joka päivä kaikkensa, että voisi tehdä hyviä tuloksia ja sitten juuri kisakauden alkaessa tulee vamma, joka estää tuloksenteon. Tuntuu, että koko vuoden työ menee hukkaan. Vielä pahemmalta tuntuu itsellä nyt, kun vaativan leikkauksen ja puolen vuoden loistavasti onnistuneen kuntoutuksen jälkeen tulee uusi vamma juuri kun treeneissä alkoi tulla ennätyksiä, avasi Korte Instagramissa.

Korte vahvisti nyt, että Eugenen MM-kisat voidaan hänen osaltaan unohtaa. Elokuun EM-kisat ovat vielä mielessä. Lepoa ei kuitenkaan voi tässä vaiheessa ottaa.

– MM-kisoja oli odotettu ja niitä varten tehty töitä lähes kolme vuotta, EM-kisoihin lähes neljä vuotta. Siinä välissä juoksin useasti tuloksia joilla voisi odottaa menestystä. Nyt ainakin MM-kisat pitää vaan unohtaa ja toivoa, että jalka rauhoittuisi niin, että voisi EM-kisoihin tähdätä. Optimaalista olisi levätä muutama viikko, mutta se ei ole vaihtoehto, linjasi Korte.

Tässä koko Kortteen päivitys.