Makwan Amirkhani koki ikävän tappion Lontoossa järjestetyssä UFC-illassa. Jonathan Pearce murjoi voiton suomalaisesta teknisellä tyrmäyksellä.

Amirkhani oli ensimmäisessä erässä vielä mukana taistossa, vaikka tuomarit näkivätkin Pearcen voittaneen erän. Suomalaisässän painiminen oli kuitenkin hyvää.

Sitten Amirkhanille kävi tutulla tavalla: hän väsyi. Toisessa erässä mies oli kuin varjo avauserästä, ja Pearce oli armoton.

Amirkhani joutui armottoman pilan kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Suomalaistähden väsyminen noudatti monien käsikirjoitusta.

– Amirkhanin väsyminen toisessa erässä on ilman muuta hauskimpia juttuja vapaaottelussa, kirjoitti toimittaja Jack Slack.

– Kuvitelkaa, jos Amirkhani saisi tietää, että ottelut kestävät 15 minuuttia, eivätkä viisi minuuttia. Vain taivas on rajana, vinoili suosittu vapaaottelutili Caposa.

– Amirkhani pelaa 4d-shakkia. Mokaev ja muut painijat väsyttävät vastustajan painimisellaan. Amirkhani väsyttää itsensä. Mahtavat edistyneet tilastot, vinoili yksi fanitili.

Imagine if Makwan found out fights were 15 minutes instead of 5. Sky's the limit