Makwan Amirkhani koki ikävän tappion Lontoossa järjestetyssä UFC-illassa. Jonathan Pearce murjoi voiton suomalaisesta teknisellä tyrmäyksellä.

Amirkhani oli ensimmäisessä erässä vielä mukana taistossa, vaikka tuomarit näkivätkin Pearcen voittaneen erän. Suomalaisässän painiminen oli kuitenkin hyvää.

Sitten Amirkhanille kävi tutulla tavalla: hän väsyi. Toisessa erässä mies oli kuin varjo avauserästä, ja Pearce oli armoton.

Amirkhani joutui armottoman pilan kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Suomalaistähden väsyminen noudatti monien käsikirjoitusta.

– Amirkhanin väsyminen toisessa erässä on ilman muuta hauskimpia juttuja vapaaottelussa, kirjoitti toimittaja Jack Slack.

– Kuvitelkaa, jos Amirkhani saisi tietää, että ottelut kestävät 15 minuuttia, eivätkä viisi minuuttia. Vain taivas on rajana, vinoili suosittu vapaaottelutili Caposa.

– Amirkhani pelaa 4d-shakkia. Mokaev ja muut painijat väsyttävät vastustajan painimisellaan. Amirkhani väsyttää itsensä. Mahtavat edistyneet tilastot, vinoili yksi fanitili.