Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on nähty viimeksi kehässä marraskuussa 2020, kun hän kohtasi Roy Jones Juniorin näytösottelussa.

Tyson on vihjaillut jo pitkään, että hän saattaa tehdä vielä paluun kehään. Nyt on alkanut liikkua uusia huhuja.

Showpainijana nykyään tunnettu Bobby Lashley on lähteiden mukaan saanut tarjouksen otella Mike Tysonia vastaan. Lashley on entinen vapaaottelija. Toimittaja Sean Ross kertoi tarjouksesta Twitterissä.

DAZN:n toimittaja Steven Muehlhausen on vahvistanut väitteen. Hän tarkensi, että tarjous on tullut Bare Knuckle Fighting Championshipiltä eli BKFC:ltä.

– Lashley on neuvotellut heidän kanssaan aikaisemmin, kuten myös Tyson, mutta raha on ollut este. Nyt se ei ole enää ongelma. Tyson harjoittelee jälleen (valmentaja) Rafel Cordeiron kanssa, kirjoitti Muehlhausen.

BKFC:ssä otellaan paljain nyrkein. Ottelut ovat poikkeuksetta brutaalia katsottavaa.

Steven Muehlhausen

@SMuehlhausenJr
Confirmed: The company that has approached Lashley is Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Lashley has talked with them in the past as has Tyson, but money was a stumbling block then and isn't the case now. Tyson is back training in the gym with Rafael Cordeiro.

Sean Ross Sapp of Fightful.com

@SeanRossSapp
A WWE wrestler tells me he was approached and felt out about the possibility of fighting Mike Tyson at MSG. Details coming to FightfulSelect.com soon