Robert Helenius koki viime viikonloppuna karun tyrmäystappion Deontay Wilderille nyrkkeilyn raskaansarjan huippuottelussa. Sen jälkeen ovat alkaneet hämmentävät vihjailut.

Sosiaalisessa mediassa on esitetty erikoisia väitteitä, joiden mukaan Helenius olisi ”sukeltanut”. Myös jotkut nyrkkeilytoimittajat ovat lähteneet mukaan tuohon leikkiin.

Tapahtumaa läheltä seurannut juontaja ja otteluisäntä Ray Flores on nyt saanut tarpeekseen. Mies paukutti suoraa tekstiä tapahtuneesta.

– Ne jotka sanovat, että Robert Helenius ei tullut voittamaan tai joilla on salaliittoteoria hänen ”sukelluksestaan”, ovat valehtelijoita! On selvää, että he vain vihaavat Deontay Wilderia. Puhuin kehän vieressä lääkärin kanssa ja näin omilla silmilläni, kuinka pihalla Robert oli lyönnin jälkeen.

Eräs fani huomautti, että Helenius tuli tyrmätyksi juuri sen vuoksi, että hän tuli taistelemaan aggressiivisesti voitosta. Niin asian näki myös Flores.

– Hän (Helenius) halusi olla aggressiivinen ja taisteli pitämällä kiirettä. Se maksoi hänelle, koska Wilder upotti oman bravuurilyöntinsä ja Helenius putosi. Nämä naurettavat teoria eivät anna Wilderille kunniaa voitosta, vaan kyseessä on vain henkilökohtaisesta vihamielisyydestä ottelijaa kohtaan. Se on säälittävää, paalutti Flores.