Jotkut venäläishiihtäjät ovat pitäneet varsin matalaa profiilia sen jälkeen, kun heidät suljettiin kansainvälisistä kisoista. Yksi tuollainen tapaus on viestin olympiavoittaja Julia Stupak.

Stupakilta nähtiin perjantaina kaunis englanninkielinen ulostulo valmentaja Markus Cramerin kunniaksi, kun hänellä oli syntymäpäivä. Hän työskenteli pitkään Stupakin ja muiden venäläisten valmentajana.

– Sanot aina minulle: Julia, olet ainutlaatuinen. Vahvuus on päässäsi, koska mikään ei ole mahdotonta sinulle. Tämä uskon ja näiden ajatusten avulla minusta tuli vahvempi joka päivä. Annoit minulle yhtä paljon tukea kuin perheeni, aloitti Stupak Instagram-päivityksensä.

– Keskustelumme ovat aina sydämessäni. Näit, kun minä olin ystävällinen, vihainen, iloinen ja aivan rikki. Sinä sanoit aina minulle: tuo on roskaa, pystymme käsittelemään tämän kaiken! Olen kiitollinen sinulle kohtalostani! Onnittelut, Markus, jatkoi Cramer.

Cramer jätti viime kauden jälkeen venäläisten valmentamisen. Saksalainen kertoi, että pakotteet vaikeuttivat hänen palkanmaksuaan.

Stupakilla on ollut viime kuukausina terveysmurheita.

Kuvat tästä.