Tatjana Sorinan katoaminen kilpaladuilta on ihmetyttänyt itärajan takana. Sorinan tilanne on puhuttanut.

Virallinen kertomus on aiemmin ollut, että Sorina ei ole mukana kisoissa loukkaantumisen vuoksi. Hänen kerrotaan kuntouttaneen itseään pitkään vaikean olkapääleikkauksen jälkeen.

Nyt on kuitenkin paljastanut, että venäläishiihtäjä on raskaana. RT tiedusteli, miksi asiaa pidettiin salassa.

– Emme tehneet asiasta niinkään salaisuutta. Emme vain halunneet ylimääräistä intoilua ja keskustelua vauvan tilanteesta, selvitti Sorina.

Sorinaa valmentaa hänen aviomiehensä Jegor. Nainen paljasti, että nyt on luvassa poika. Sorina synnytti jo tyttären maaliskuussa 2020.

Sorina kertoi, että perheenlisäys oli harkittu ratkaisu.

– Olympialaisten jälkeinen aika sopi todella hyvin tähän, koska kuntoutumiseni olkapääleikkauksesta ei mennyt niin nopealla tavalla kuin halusin. Päätimme yhdistää tuon kuntoutumisen äitiyden kanssa, selvensi Sorina.

Haastattelussa ei otettu esille Venäjän sulkemista pois kansainvälisistä kisoista. Myös se on toki saattanut osaltaan vaikuttaa Sorinan ratkaisuun.

Sorina yllätti monet, kun hän palasi ensimmäiseltä äitiyslomaltaan. Hän nousi aivan uudelle tasolle ja oli maailmancupin kokonaiskisan viides kaudella 2020–2021. Pekingin olympialaisissa hän oli voittamassa naisten viestikultaa.