Suomen otteet jättivät toivomisen varaa jääkiekon MM-kisojen alkulohkovaiheessa. Urakka päättyi toki upeaan 7–1-voittoon Tanskasta.

Puolivälierissä tulee vastaan Kanada. Tanskaa vastaan huipputehot 0+3 takonut Leijonien puolustaja Mikael Seppälä teki selväksi yhden asian Ilta-Sanomien haastattelussa. Leijonien alkulohkon otteilla tulee noutaja.

– Sieltä tulee äärettömän kova jengi vastaan. Pitää pelata turnauksen paras peli, jos meinaamme päästä jatkoon, Seppälä linjasi Ilta-Sanomille.

Kanada pelaa pohjoisamerikkalaiseen tyyliin varsin suoraviivaisesti ja antaa kovaa painetta puolustajille. Seppälä ei tuota pelkää.

– Kyllähän siihenkin lääkkeitä on. Ei se mikään uusi juttu ole, että pakeille tulee painetta. Pitää vain löytää keinot. Se lähtee jo keskialueelta, että ollaan sillä tavalla hyvin trapissa, että tulee ainakin sellaisia päätykiekkoja, joihin on pakkien helpompi mennä, avasi voimanpesä IS:lle.

Seppälä pelaa kolmatta MM-turnaustaan. SM-kultaa Tapparassa keväällä voittanut puolustaja jatkaa ensi kaudella uraansa SHL:n HV71:ssä.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.