Lotta Harala on tehnyt tänä vuonna huikean paluun aitajuoksun kansalliselle huipulle. Nainen on alittanut ensimmäistä kertaa urallaan 13 sekuntia. Nyt ennätys kirjataan 12,85.

Budapestin MM-kisoissa Harala ei onnistunut toivotulla tavalla. Hän jäi alkueriin kauden tasoonsa nähden vaisulla ajalla 13,11.

– Annoin kaikkeni radalla, mutta ei se riittänyt. Olen tietenkin pettynyt suoritukseeni. Samalla pystyin nauttimaan tunnelmasta ja kilpailemisesta. Minulla on vahva tunne, että olen vihdoin löytänyt paikkani siellä minne kuulun! viestitti Harala Instagramissa pettymyksen jälkeen.

Harala laittoi lisää omia tuntojaan vielä viikonloppuna. Hän julkaisi pysäyttävän Instagram-videon kuntoutumisestaan ja paluustaan.

– Sydämeni pohjasta kiitos joka ikiselle, joka on ollut osa tätä matkaa. En olisi selvinnyt tästä yksin. Budapestissa katsomosta kantautui ”Lotta” -huutoja enemmän kuin olisin koskaan uskaltanut toivoa. Mieletön kokemus, jonka muistan aina! sanaili Harala.

– Viime päivien (ja jo kesän mittaan) mun dm (yksityisviestit) on täyttynyt mitä kauneimmista viesteistä teiltä. En kaikkiin pysty vastaamaan, mutta haluan teidän tietävän, että jokaisen viestin luen ja jokainen niistä merkkaa mulle valtavasti. Erityisen hienolta tuntuu, että jopa niinä vaikeimpina hetkinä mulla on ollut suuri joukko teitä seuraajia, jotka olette uskoneet muhun ja näyttäneet sen. Saan teistä aidosti voimaa, energiaa ja uskoa! Se on arvokkainta mitä voi toiselle antaa, vuodatti pika-aituri.

Video tästä.