Saksalainen mäkihyppääjä Juliane Seyfarth on tehnyt urheilu-uransa lisäksi töitä myös mallina.

Seyfarth on esiintynyt vuosien saatossa esimerkiksi Playboyssa ilman vaatteita. Hän poseeraa edelleen ajoittain näyttävissä alastonkuvissa.

Alan kuvaajamestari Jean-Philippe Piter on nyt jakanut Instagramissa otteita kuvaussessiostaan saksalaisen kaksinkertaisen maailmanmestarin kanssa. Piter oli selvästi vaikuttunut.

– Parhaimmat lahjat tulvat aina pienissä paketeissa. Näin ajattelin, kun tapasin ensimmäistä kertaa saksalaisen mäkihyppymestarin Juliane Seyfarthin. Hän on 158-senttinen ja 44-kiloinen. Aivan hurmaava ja hauska nuori nainen, jolla on täydellinen urheilullinen vartalo.

– Kuvaaminen minun kanssani oli yksi hänen ”tämä on tehtävä” -listansa kärkijutuista. Oli suuri kunnia ja olin innoissani. Hän jätti kylmän lumen ja tuli Harbour Islandin lämpimille vaaleanpunaisille hiekkarannoille. Mäkihyppyvaatteet vaihtuivat pieniin bikineihin, mainosti mies 25 euron kuvasarjaa.

Kuvia tästä.

LUE MYÖS