Viisi kertaa peräkkäin Suomen Vahvin -kilpailun viisi kertaa peräkkäin voittaneen Mika Törrön voittokulku päättyi viikonloppuna.

Törrö taipui tällä kertaa pronssille. Kisan voiton vei Jarkko Mehtälä ja hopeaa otti Jesse Pynnönen.

Törrö pelasi todella kovaa peliä voimamieskisassa. Hän kirjoitti asiasta kisan päätyttyä Instagramissa.

– Ekana kisapäivänä tehtiin ennätyksiä lähes jokaisessa lajissa. Toinen kisapäivä alkoi rekanvedolla ja mulla kroppa ei toiminu normaalisti, sykkeet ja paineet jäi korkeelle. Toinen laji oli tukkipunnerrus, jonka menin suorittamaan itkien, koska olin varma että joudun jättämään kisan kesken. Taistelin kuitenkin 142,5kg ylös ja jatkoin kisaa, vaikka sain pyyntöjä jättää kisan kesken.

– Täytyy myöntää, että ei ole niin järkevää leikkiä terveydellä ja huolestuttaa läheisiä. Oon varannut nyt lääkäriin ajan ja käyn tutkituttamassa, ettei mitään vakavampaa ole taustalla. Iso ja lämmin kiitos kaikille tsempeistä, huolehtimisesta, välittämisestä ja auttamisesta. Tää vahvalajiyhteisö on vaan niin huippu, kiitteli sympaattinen jätti.

– Hienoa oli nähdä ja tutustua uusiin kisaajiin. Isot ja vahvat onnittelut kaikille kisaan pääsystä, se on kova juttu. Ensi vuonna kisataan uudestaan, päätti kilpakumppaneitaan myös kiitellyt ja kehunut Törrö.

Päivitys tästä.