Rallitalli M-Sport Fordin riveissä koetaan, että talli teki pienen kehitysloikan päättyneellä kaudella MM-sarjassa. Pistemäärä parani maltillisesti, ja voitot tuplaantuivat yhdestä kahteen.

Kauden loppupuolella selvisi karu uutinen: Ott Tänak jättää tallin vain yhden kauden jälkeen ja palaa Hyundaille.

M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener on nyt puhunut aiheesta WRC:n haastattelussa. Hän oli tyytyväinen sesonkiin.

– Talli voi olla ylpeä. Saavutimme kaksi voittoa ja useita erikoiskokeiden voittoja tällä kaudella. Tietysti pieni pettymyksen maku jää, koska emme pystyneet haastamaan MM-sarjan kokonaiskisan voitosta, mutta rallin MM-sarjassa voittaminen ei ole helppoa, avasi Millener.

Tänakin lyhyt visiitti oli myös pettymys. Virolaiselle lähti myös kiitoksia.

– Totta kai on sääli, että Japanin rallin päätös tarkoitti Ottin ja Martinin (Järveoja, kartanlukija) lähtöä, mutta minä ja talli olemme kiitollisia heille heidän periksiantamattomasta asenteestaan ja kahdesta hienosta voitosta Ruotsissa ja Chilessä.