Viikonloppuna järjestetään UFC 296 -tapahtuma. Sen alla on kuultu lajiniiloja järkyttänyt uutinen: legendaarinen kehätyttö Brittney Palmer jättää jäähyväiset organisaatiolle.

36-vuotias Palmer palveli UFC:tä 16 vuotta. Häntä pidetään alansa ykkösenä.

Palmer on kerännyt sosiaalisessa mediassa suuren fanijoukon. Hänellä on yli 1,2 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Nainen on tehnyt uraa myös esimerkiksi kuvataiteilijana.

– 16 vuoden jälkeen olen päättänyt lopettaa. Tämän viikonlopun tapahtuma on viimeinen minulle. Olen nauttinut suuresti kaikista näistä hetkistä, vuodatti Palmer.

Palmerin uran päättymistä juhlistettiin viikonlopun alla World MMA Awards -gaalassa. Nainen laski lavalla dramaattisesti bikinien alaosan lattialle lopettamisensa merkiksi.

Se oli tilaisuuteen sopivaa huumoria, sillä monet vapaaottelijat ovat ilmoittaneet uransa loppumisesta riisumalla hanskansa oktagonissa ottelun päätyttyä. Sen jälkeen he ovat laittaneet ne seremoniallisesti kehän pinnalle.

UFC 296 -tapahtuman pääottelussa mitellään välisarjan mestaruudesta. Englannin Leon Edwards puolustaa vyötään USA:n Colby Covingtonia vastaan.

Video tästä.

Kuva tästä.

Simon Samano

@SJSamano
Chael brings Brittney Palmer back to the stage for a proper retirement sendoff.

She lays down her shorts lol. #WorldMMAAwards