Suomen miesten hiihtoviestijoukkue (Lauri Lepistö, Markus Vuorela, Remi Lindholm ja Miro Karppanen) oli sunnuntaina kuudes Jällivaaran maailmancupissa. Naisissa Suomen joukkue (Jasmi Joensuu, Rebecca Immonen, Riitta-Liisa Roponen ja Vilma Ryytty) romahti kahdeksanneksi.

Paikalla pakkaa sekoitti jälleen Remi Lindholm. Hän hiihti osuutensa hiihtoasun sepalus auki. Se oli melkoinen veto peniksen kylmyyden sietokykyä koskevista ongelmista kärsivälle hiihtoässälle. Hän avasi asiaa Ylelle.

– Olin kusella pari minuuttia ennen lähtöä. Se vetskari meni jotenkin rikki, niin vedettiin sitten auki. Mutta nyt ei ollut mikään jäässä, ja niin, sanoi Lindholm Ylelle.

– Remi Lindholm se ei pakkasia pelkää, vaikka sukukalleudet menisi! Tänään Jällivaaran viestissä herra porhalsi ladulla sepalus auki vaikka lämpömittari näytti -11:a astetta, hämmästeli Viaplay X-palvelussa.

Lindholm julkaisi sunnuntain kisan jälkeen yhteiskuvan viestijoukkueesta. ”Viestipäivä”, luki kuvatekstinä.

Naisten viestijoukkueessa mukana ollut Rebecca Immonen päätti tarjota annoksen omaa huumoriaan kommenttikentässä.

– Kaikkien aikojen paskin viestijoukkue, veisteli Immonen.

Miesten viestijoukkueesta puuttuivat Suomen terävimmät syömähampaat. Mukana ei esimerkiksi ollut yhtään miestä aiemmin tänä vuonna MM-hopeaa voittaneesta viestijoukkueesta.

Video tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Remi Lindholm se ei pakkasia pelkää, vaikka sukukalleudet menisi!🥶

Tänään Jällivaaran viestissä herra porhalsi ladulla sepalus auki vaikka lämpömittari näytti -11:a astetta.🌡️😅

#ViaplayTalvi

Kuva tästä.