Maastohiihdon maailmancupissa Jällivaarassa nähtiin sunnuntaina 4×7,5 km viesteihin. Naisten kilpailussa Suomi oli kahdeksas (+5:10,7). Joukkueessa hiihtivät Jasmi Joensuu, Rebecca Immonen, Riitta-Liisa Roponen ja Vilma Ryytty.

Miehissä Suomen sijoitus tänään lopulta kuudes (+45,7). Joukkueessa hiihtivät Lauri Lepistö, Markus Vuorela, Remi Lindholm ja Miro Karppanen.

– Tämän päivän kisa ei tuntunut yhtä hyvältä kuin eilen. Vähän semmoinen mitäänsanomaton hiihto itseltäni. Periaatteessa kulki ihan ok mutta vähän lopussa jäi kirivaihde löytymättä. Hiihdin siinä saksalaisen kanssa ja vedin aika paljon, kun tuntui, ettei hänen vetämä vauhti ollut ihan riittävä. En sitten kuitenkaan saanut tiputettua häntä noihin nousupätkiin. Hän otti loppukirin ja harmittaa, että jäin siitä. Aika rauhallinen viestikisa, ei ollut hirveästi tungosta enää ankkuriosuudella, kertoi ankkuriosuuden hoitanut Ryytty Hiihtoliiton tiedotteella.

Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski olivat poissa naisten kisasta. Ylen asiantuntija Ville Nousiainen oli silti ihmeissään Suomen heikkoudesta.

– Se näkyi, että meidän kaksi parasta hiihtäjäämme olivat poissa, mutta meidän pitäisi tuolla porukalla parempaan pystyä. Olisi ollut kiva, että siellä olisi tapahtunut pienimuotoinen marssi viime viikonlopun jälkeen, mutta kävi jopa päinvastoin, huonommin meni, arvioi Nousiainen Ylelle.

Suomen miehet onnistuivat ehkä odotuksia paremmin, kun huomioidaan, että kaikki ykköstykit eivät olleet mukana. Markus Vuorela ei kuitenkaan ollut tyytyväinen omaan touhuunsa.

– Ihan mukiinmenevä suoritus kuitenkin vähän tällaisella kakkosketjulla. Omalla osuudella alku tuntui kovinkin helpolta. Olisin toivonut, että oltaisiin pidetty vähän vauhtia enemmän. Tiesin, että jos mennään lopussa kovaan kiriin, niin saattaa hapot iskeä vähän yllättäen, vaikka olisi tuntunutkin helpolta. Niinhän siinä sitten kävikin ja pikkuisen nitkahdin loppuun. Olisin halunnut antaa Remille vielä vähän paremman paikan lähteä. Täytyy kyllä sanoa, että muilla jäsenillä oli tänään vahvat suoritukset. Oltiin hyvin taistelussa mukana tälläkin ketjulla, niin ihan hyvä viestipäivä, Vuorela kommentoi tiedotteella.