Hilla Niemelä koki kovia viikonloppuna Salpausselän kisoissa. Vapaan sprintin aika-ajon kuudenneksi taistellut Niemelä kaatui puolivälierässä ja menetti mahdollisuuden jatkopaikkaan.

Niemelä nousi helmikuussa otsikoihin, kun hän säväytti hiihdon nuorten MM-kisoissa. Nainen otti MM-hopeaa alle 23-vuotiaiden sarjassa.

Iltalehti kertoo, että Niemelä paljasti tavoittelevansa seuraavaksi paikkaa maailmancupin sprintin välierissä. Hän teki kuitenkin yhden asian harvinaisen selväksi. Kun joku toimittajista tiedusteli, pitääkö nainen itseään sprinttihiihtäjänä, oli vastaus selvä.

– Ei, ei, ei! Olen yleishiihtäjä, mutta sprintti kulkee kaikista parhaiten. Harjoitteluni on kestävyysharjoittelua. Nopeita soluja on sen verran, että jaksan hiihtää sprinttiä, selvitti nainen Iltalehdelle.

– Sprintti on todella kivaa. Haluan hiihtää sitä, mutta myös normaalimatkan kisoja.

Niemelä laittoi kisansa pakettiin myös Instagramin puolella.

– Jopas oli sprinttipäivä Lahden maailmancupissa. Karsinnan 6. ja erässä sitten lumen pinnalla köllöttämistä. Vähän jäi arvailun varaan tän päivän kapasiteetti mutta harmittelupa ei mitään auta ja onneks on Tiia Olkkonen maalissa lohduttamassa + seuralaisena rankaisuvedoissa, tilitti hiihtoässä.

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS