Hiihtokausi laitettiin pakettiin muutama viikko sitten. Monet suomalaishiihtäjät ovat vielä kerranneet sesonkiaan sosiaalisessa mediassa.

Rebecca Immonen avautui hiljattain Instagramissa. Hän myönsi, että sesonki toi pettymyksen.

– Se oli sellanen kausi. Aika raskas monellakin tavalla. Alkukaudesta ajattelin, että onko vihdoin se hetki, kun saa otettua selvän askeleen eteenpäin. Tehtyä jonkinlaisen läpimurron. Eipä ollut. Kunto tuntu hyvältä ja oli hyvä, mutta heti kun kerkes vähän nuolasta, niin homma levis käsiin. Joulukuussa tuli Korona ja palettia ei sitte sen jälkeen saatukkaan kasaan enää tän talven aikana, alkoi päivitys.

Immonen oli Rukan maailmancupin 20 kilometrin vapaan hiihtotavan kisan 33:s. Sen jälkeen nainen esiintyi vielä Jällivaaran 10 kilometrin vapaan kisassa ja oli 37:s. Sen jälkeen Immosta ei enää nähty maailmancupin kisoissa.

– Lievästi sanottuna, on ollut vähän vaikeeta. Alkukaudesta uran parhaita hiihtoja ja sen jälkeen ehkä koko elämän huonoimpia. Mutta uskon silti, että kokonaisuus on treenikauden aikana mennyt eteenpäin, vaikka sillä ei urheilussa suoranaista merkitystä olekkaan, jos se ei näy tuloslistalla… avautui Immonen.

– Mutta joku fiksu sano joskus, että kyllä se aurinko pakosti paistaa lopulta risukasaankin, joten ootellaan sitä. Ja käydään nyt ensihätään ettimässä sitä aurinkoa Espanjasta, päätti Immonen.

Kuva tästä.

LUE MYÖS