Keihäänheittäjä Johannes Vetter ei kilpaile Pariisin olympialaisissa. Asia selvisi lopullisesti Saksan mestaruuskisoissa.

Vetter, jonka ennätys on huikea 97,76, romahti kotimaansa mestaruuskisoissa. Vammoista paljon kärsinyt Vetter jäi surkeaan tulokseen 73,16 ja oli kisan kuudes.

Vetter on nyt yrittänyt pukea tuntemuksiaan sanoiksi Instagramin puolella.

– Minulla ei ole sanoja. Haluan silti yrittää kertoa, mitä on tapahtunut viimeisinä viikkoina ja kuukausina. Ensinnäkin olympialaiset kilpaillaan tänä vuonna ilman minua. Olen kamppaillut kaksi vuotta heittokäden olkapään kipujen kanssa, ja alkuvuoden aikana olin täynnä intoa. Ei kipuja, erittäin hyviä tuloksia treeneissä, keihäs lensi vihdoin taas kauas.

– Takaisku tuli maaliskuun alussa. Treeneissä tunsin kyynärpäässä pistävää kipua. Nopeasti kävi selväksi, että leikkaus oli väistämätön. Me, koko lääkintätiimi ja Boris valmentajana olemme yrittäneet kaikkemme. Lopulta meillä oli vain viimeiset neljä viikkoa aikaa valmistautua Saksan mestaruuskisoihin ja viimeiseen mahdollisuuteen. Laitoimme kaiken peliin. Kivunsietokykyni on korkea, mutta kulunut viikonloppu oli liikaa paitsi fyysisesti myös henkisesti… avautui Vetter.

Vetter ilmoitti päivityksen lopuksi, että hän ei aio luovuttaa uransa suhteen.

LUE MYÖS