Suomen lentopallofanit säväyttivät viime syksyn MM-kisoissa Puolan Katowicessa. Kannattajia matkasi paikalle jopa lähes 5000, ja tunnelma katsomossa oli luonnollisesti erinomainen.

Ensi syksyn EM-kisoissa lentopallofaneilla voikin olla edessä eräänlainen positiivinen ongelma: Busto Arsizion areenalle nimittäin mahtuu vain hieman alle 4500 katsojaa!

– Arvioimme, että saamme haalittua Suomen faneille enintään 2000-3500 lippua peliä kohden. Eli käytännössä syntyy tilanne, että kaikkien matkaan aikovien on syytä olla ajoissa hereillä, toteaa Lentopalloliiton toimitusjohtaja Tero Auvinen.

Lentopalloliiton kumppanin organisoimat matkapaketit Italiaan tulevat myyntiin perjantaina. Lisämausteensa reissuun mieliville tuo se, että lähistöllä Milanossa järjestetään samaan aikaan massiivinen maailmannäyttely – ja hotellien hinnat ovat sen mukaiset.

Pekka Mäntylä, Helsinki
Twitter: @pjmant