Liedon Parman Kalle Stylman voitti Turussa Tilastopajacupin 400 metrin aitajuoksun 83,8 sentin aidoin ajalla 55,07. Tulos on toiseksi nopein 16-vuotiaan juoksema. Nopeampi on samanikäisenä ollut vain Oskari Mörö vuonna 2009.

Kalevan kisojen 800 metrin pronssimitalimies Naantalin Löylyn Markus Teijula voitti 100 metriä uudella ennätyksellään 11,12. Entinen ennätys koheni roimasti 0,32 sekuntia. Raision Kuulan 14-vuotias Johanna Kylmänen juoksi naisten 100 metrillä 12,25. Tulos on tämän ikäluokan neljänneksi nopein kautta aikain.

Kannuksessa juostiin hyvävauhtinen naisten 800 metriä, jonka voitti IF Nykarlebynejdenin 400 metrin juoksija Jonna Julin ajalla 2.10,76. Samassa kilpailussa juoksi Kälviän Tarmon Päivi Knutar uuden 40-vuotiaiden naisten Suomen ennätyksen 2.18,19.

Keskiviikkona alkaneissa Etelä-Suomen juniorimestaruuskilpailuissa Raaseporissa ovat Helsingin Kisa-Veikkojen Anni Siirtola ja Helsingin IFK:n Cecilia Sandell myötätuuleen alittaneet 14 sekunnin rajan 100 metrin aitajuoksussa tuloksin 13,83 ja 13,85. Kaksipäiväiset kilpailut Raaseporissa jatkuvat torstaina.

Lähde: Suomen Yleisurheiluarkiston tiedote