Salibandyliigaan noussut Steelers nappasi tänään kauden toisen voittonsa yllättäessään kotonaan Hämeenlinnassa sarjakolmonen SPV:n 8-5. Illan pisteet nostivat karsijan paikalla olevat Teräsmiehet neljän pisteen päähän suorasta säilymisestä.

SPV kävi Hämeenlinnan Elenia Arenalla kolmesti johdossa, mutta toisessa erässä Timo Johansson nosti ylivoimalla isännät tasoihin ja Teuvo Kinnunen johtoon. Päätösjaksolla Miiro Maunula ja tänään tahot 2+2 takonut Johansson muuttivat lukemiksi jo 7-4 ennen SPV:n viimeistä kavennusta. Loppunumerot nosti tyhjään verkkoon Samuli Grönfors.

OLS nousi kahden pisteen päähän play off -viivasta kaataessaan Espoossa kahdeksantena olevan Westend Indiansin 5-3. Vielä kahden erän jälkeen Indians johti peliä 1-0, mutta sitten virisi Otahallissa hyytävä pohjoinen puhuri. Juho Sorri laukoi OLS:lle kolme perättäistä maalia, ja sitten iski kahdesti Tatu Kiipeli muuttaen lukemiksi 1-5. Indiansin kaksi kavennusta ilman maalivahtia eivät enää riittäneet edes pisteeseen.

Viiden maailmanmestarin EräViikingit löi Tampereella Kooveen 7-3 ja siirtyi liigan kärkipaikalle ohi ottelun vähemmän pelanneen Classicin. Roni Laasonen, Perttu Puska ja Tero Tiitu pommittivat helsinkiläiset 15 minuutissa kolmen maalin johtoon, ja puolivälissään ottelu oli jo lukemissa 0-5 ennen kuin Kooveekin pääsi palalle.

Suomen voittamaa salibandyn maailmanmestaruutta juhlitaan sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla ottelussa EräViikingit – Oilers, jossa MM-pokaali komeilee paikalla. Sunnuntain toinen liigaottelu on M-Team – OLS.

Lähde: Floorball.fi