Tapio Pulkkanen (-14) nousi sunnuntaina hetkeksi aikaa jopa voittotaistoon ja oli lopullisella tuloslistalla kuudes.

Kymen Golfin kasvatti kuittasi Portugalin avoimista 14 050 euroa. Turkin CT-kilpailussa toiseksi sijoittunut Pulkkanen on kahden pelaamansa kisan jälkeen ansainnut jo 36 050 euroa.

Roope Kakko (70-70-72-71,-9) pelasi kaikki kierroksensa alle parin, paransi kierros kierrokselta sijoitustaan ja oli lopulta Porgimaossa käydyssä ET:n ja CT:n yhteiskisassa 22:s.

Tilastokummajaisuus Kakon pelistä löytyy kolmannen kierroksen lopun ja neljännen alun yhteensä 19 reiän perättäisestä parista!

– Olihan se hurja kuiva jakso. Loin kyllä pelaamalla paikkoja, mutta koko viikonlopun oli hyvin vaikea saada putteja sisään. Olin sillä osa-alueella todella surkea. Joku pikku juttu siinä oli, se pitää saada seuraavaan kisaan kuntoon, Kakko äimisteli.

Vertailun vuoksi. Ennen ja jälkeen synkkää jaksoa Kakko tehtaili 53 väylään 17 birkkua, eli lähes joka kolmannella viheriöllä kolahti putti sisään.

– Portugalista täytyy ottaa hyvät jutut mukaan torstaina käynnistyvään Sisilian ET-kilpailuun ja pelata perkuleen hyvä kisa. Tämä viikko ei ollut sitä, mitä tulin hakemaan, mutta itku ei auta markkinoilla.

Kakko tienasi 5 425 euroa.

Kilpailua johti alusta loppuun Englannin Matt Wallace (-21). Tulokset näet täältä.

Lähde: tiedote