Nyrkkeilijä Gennadi Golovkinin promoottori Tom Loeffler ei niellyt purematta Floyd Mayweatherin lausuntoa.

Loefflerin suojatti Golovkin ei ole hävinnyt otteluakaan ammattilaisena. Kazakki on iskenyt 38 ottelusta 37 voittoa. Näistä peräti 33 on tullut tyrmäyksellä.

Ainoa tasan päättynyt matsi oli hänen viimeisin koitoksensa Canelo Alvarezia vastaan (uutinen).

Uransa voittamattomana lopettanut Mayweather sanoi äskettäin, että jos hän olisi saanut tilaisuuden otella Golovkinia vastaan, niin hän olisi pessyt tämän ”helposti”.

Loeffler suivaantui Mayweatherin kommenteista.

– Ikinä ei ollut vakavia neuvotteluita. Emme voi syyttää Mayweatheria, koska hän ei koskaan otellut keskisarjassa. Tarina olisi ollut toinen, jos hän olisi ollut samassa painoluokassa, mutta hän ei otellut siinä, Loeffler sanoi Sky Sportsille.

Keskisarjan painoraja on 160 paunaa eli 72,6 kiloa. Mayweather saavutti mestaruuksia viidessä eri painoluokassa. Kevyimmillään hän otteli ylemmässä höyhensarjassa eli alle 59-kiloisena ja painavimmillaan ylemmässä välisarjassa, jonka painoraja on 69,9 kiloa.

– Floyd sanoi, että hän kukistaisi GGG:n helposti, koska hänellä ei ole erityisiä ominaisuuksia. Realistisesti he tietävät kyllä, mikä lopputulos olisi ollut, Loeffler painotti.