UFC-ottelija Volkan Oezdemirin pidätyksestä (UUTINEN) on saatu lisätietoja.

SunSentinel-lehden mukaan Oezdemirin kiinniotto juontaa juurensa elokuun 12. päivänä tapahtuneeseen baaritappeluun, jossa toisena osapuolena oli Kevin Cohen. Sitä ei tiedetä, mistä tappelu sai alkunsa, mutta syyttäjien mukaan Cohen sai kahakassa haavoja päähänsä. Cohen on kärsinyt myös turvotuksesta.

Alemmassa raskaassa sarjassa matsaava Oezdemir on noussut salamana UFC:n huipulle. Hän on sarjassaan rankingkakkonen.

Pahoinpitelysyyte tulee huonoon aikaan, sillä Oezdemiria on povattu ensi vuoden alussa titteliotteluun Daniel Cormieria vastaan. Hän on otellut vasta kolmesti UFC:ssä, mutta on saanut mainetta jo tyrmäyskoneena. Oezdemir teki 28 sekunnissa selvää Misha Cirkunovista, kun taas Jimi Manuwa kesti sveitsiläisen käsittelyssä ainoastaan 42 sekuntia.

UFC kertoi SunSentinelille seuraavansa ja tutkivansa Oezdemirin tapausta ja päättävänsä myöhemmin mahdollisista seuraamuksista.