Entinen UFC-mestari kehui lajilegendan päätöstä luovuttaa mestaruusvyö sairautensa vuoksi – haukkui samalla Conor McGregoria valemestariksi!

© Kuva: Getty Images

Entinen UFC:n kevytsarjan mestari Rafael Dos Anjos arvostaa vapaaottelulegendan Georges St-Pierren päätöstä luopua mestaruusvyöstään jouduttuaan sairaslomalle ja ollen sitä myöten kyvytön puolustamaan vyötään. Brasilialaistähti päätti Twitter-päivityksensä vielä solvauksiin kevytsarjan nykyistä mestaria Conor McGegoria vastaan.

– Hieno ratkaisu, Georges St-Pierre. Olen aina tällaisten asenteiden kannattaja. Siinä on hyvä esimerkki muille ”mestareille”, viitaten painoluokkansa mestarin Conor McGregorin haluttomuuteen puolustaa vyötään tai luopua siitä taukonsa aikana.

McGregor on joutunut useaan otteeseen muiden UFC-ottelijoiden haukkumaksi. Kamppailijoita on ärsyttänyt irlantilaistähden epäaktiivisuus häkissä, mikä on johtanut kevytsarjan mestaruusjärjestelmän jumiutumiseen. McGregor ei ole koskaan puolustanut mitään mestaruuksiaan ammattilaisuransa aikana.

Eräs UFC:n fani tiedusteli Dos Anjosilta Twitterissä, millä tavoin St-Pierren päätös oli niin hieno. Brassiottelija vastasi viestiin toisella kuitilla McGregoria kohtaan.

– Hän [St-Pierre] ajattelee muita ottelijoita, eikä jumiuta koko painoluokkaa, Dos Anjos sivalsi.

Dos Anjos voitti kevytsarjan mestaruuden Anthony Pettisiltä maaliskuussa 2015. Vuotta myöhemmin hän hävisi mestaruusvyön Eddie Alvazerille, jolta vyön riisti seuraavaksi McGregor.

Brasilialaisen oli määrä otella McGregoria vastaan ennen otteluaan Alvarezin kanssa, mutta rikkoi jalkansa harjoitusleirin aikana eikä mestareiden kohtaamista ole nähty vieläkään. Dos Anjos on sittemmin siirtynyt ottelemaan UFC:n välisarjaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.