UFC:n välisarjan MM-haastaja Rafel dos Anjos korotti voittoputkeaan jo kolmeen otteluun napattuaan eilen näyttävän voiton konkariottelija Robbie Lawlerista. Painoluokan mestaria Tyron Woodleya brassihaastajan hurja otteluilme ei kuitenkaan pelota. Amerikkalaismestari tyrmäsi dos Anjosin vaatimuksen MM-ottelusta varsin kylmällä kommentilla MMA Fightingin tuoreessa haastattelussa.

– Hän [dos Anjos] joutuisi tyrmätyksi hetkessä. Nähdäkseni hänen älykkyytensä ei ole ihan sillä tasolla, mitä toivoisin ykköshaastajalta. Dos Anjos ja Lawler puhuvat kummatkin aina siitä, että puskevat ottelun tempoa kovaa eteenpäin ja tekevät sitä ja tätä. Näin kuitenkin heidän tekemisessään paljon aukkoja, joita voisin itse hyödyntää, Woodley kuittasi haastajien uhkaukset.

Välisarjan mestaruusvyötä kolmesti puolustanut Woodley antoi kuitenkin myös tunnustusta kummallekin ansioituneelle konkarille.

– En halua varastaa kaverin huippuhetkeä. Dos Anjosilla oli loistava ilta. Hän käytti tilaisuutensa hyväksi ja teki työnsä. Robbie Lawler on erittäin vaarallinen vastustaja, joka on tyrmännyt niin monia eri ottelijoita. Jos olen kuitenkin rehellinen, olen mestari aivan syystäkin, amerikkalaiskamppailija kehui.

Alun perin Woodley voitti mestaruutensa heinäkuussa 2016 juuri Lawlerilta. Sittemmin hän on puolustanut vyötään kahdesti Stephen Thompsonia vastaan ja viimeksi Demian Maiaa vastaan.