UFC:n keskisarjan kovimpiin MM-haastajiin kuuluva Yoel Romero ei ollut vakuuttunut painoluokan entisen mestarin Michael Bispingin esityksestä UFC 217 -otteluillassa. Brittikonkari menetti illan päätteeksi keskisarjan mestaruusvyönsä UFC-häkkiin huippuottelua varten palanneelle lajilegendalle Georges St-Pierrelle.

Entisenä olympiapainijanakin tunnetun Romeron mukaan Bisping ei onnistunut tarjoamaan kanadalaislegendalle juuri mitään haastetta MM-taistossa.

– Tiesin, ettei Bisping pystyisi tarjota hyvää painimista tai nyrkkeilemistä. Tiesin, ettei hänellä ollut tarjota mitään GSP:lle [St-Pierrelle]. Se ei ollut yllätys kenellekään. Tiesin jo valmiiksi, että St-Pierre tulisi pieksemään hänet täysin. Onnittelen Georges St-Pierreä. Hän ajatteli, että helppo homma, tapan tämän kaverin ja lähden mukavan joulun viettoon, Romero sanaili MMA Hourin haastattelussa.

UFC:n mqailmanrankingeissa keskisarjan ykkössijaa hallitseva kuubalaishaastaja oli tyytyväinen myös St-Pierren päätökseen luopua mestaruusvyöstään sairastuttuaan kesken MM-ottelun harjoitusleirinsä haavaiseen paksusuolentulehdukseen.

– Tiesin varmuudella, että GSP tulisi luopumaan keskisarjan vyöstä. 185 paunan sarja on todella vaarallinen. Se on täynnä laadukkaita ottelijoita. Hän hoiti asian fiksusti, Romero hehkutti.

Korkeasta rankingsijoituksestaan huolimatta 40-vuotias konkariottelija ei ole astunut UFC-häkkiin lähes puoleen vuoteen. Romero otti yhteen heinäkuussa Robert Whitakerin kanssa painoluokan väliaikaisesta mestaruudesta ja päätyi häviämään tittelin kilpatoverilleen yksimielisellä tuomaripäätöksellä.